,

Mozaïek L'Antic Colonial Boulder 30,5×30,5×0,6 cm Carrara 1ST

33.00

Mozaïek L'Antic Colonial Boulder 30,5×30,5×0,6 cm Carrara 1ST Kiezels en pebbles L'Antic Colonial €33.00

Artikelnummer: saniweb A36563453720466 Categorieën: ,

Een Kiezels en pebbles van L'Antic Colonial?  Vindt L'Antic Colonial en vele andere design merken bij Designtoilet.nl.

De Mozaïek L'Antic Colonial Boulder 30,5×30,5×0,6 cm Carrara 1ST geeft comfort en een unieke look voor in de toiletruimte.

L'Antic Colonial Boulder mozaïek in carrara
Deze tegel is uitgevoerd in de stijlvolle kleur carrara. Deze mozaïek tegel geeft direct sfeer aan de ruimte dankzij de speelse uitstraling van de kleine tegeltjes. De tegel heeft een vierkante vorm en is geschikt voor iedere ruimte in huis, ook vochtige ruimtes zoals de badkamer en het toilet.
Let op de V-schakering
Deze tegel heeft een V-schakering van V2. De V-schakering geeft aan hoeveel kleurvariatie er in een tegel zit (V0 is effen, V4 is veel kleurvariatie). Voor deze tegel (V2) betekent dit dat deze matig varieert in kleur en/of patroon per tegel.
Belangrijkste kenmerken
* Type tegel: mozaïek
* Afmeting: 30,5×30,5×0,6 cm
* Kleur: carrara
* De oppervlakte van de tegel is matInteresse in deze tegel? Bestel direct online
Bij Saniweb bestel je je tegels binnen enkele minuten online! Saniweb biedt een zorgvuldige levering: onze speciale tegeltransporteur levert de tegels tot aan je voordeur. Bovendien wordt je bestelling gratis geleverd (bij een minimale bestelwaarde van €100,-). Nog niet helemaal overtuigd? Neem dan gerust contact op voor extra advies! Of bestel een kleurstaal van deze tegel en ontdek thuis of de kleur en het materiaal naar je zin is.

Overige informatie over de Mozaïek L'Antic Colonial Boulder 30,5×30,5×0,6 cm Carrara 1ST:

Merk: L'Antic Colonial
Categorie: Kiezels en pebbles
Levertijd: 21 dagen
Verzendkosten: 19.95
Ean: 8433225336043

De Mozaïek L'Antic Colonial Boulder 30,5×30,5×0,6 cm Carrara 1ST bieden wij aan via Saniweb, door op Nu Kopen te klikken kunt u deze bestellen.

Voordelen van Saniweb:
• Laagste prijs garantie: Geen dure showrooms ;
• Gratis bezorging vanaf € 50,-  kies zelf de bezorgdatum;
• Montageservice – binnen 5 werkdagen is de bestelling gemonteerd;
• Alleen bij Saniweb krijgt men minimaal 3 jaar garantie op alle producten en de montage;
• Gratis retourneren.

Saniweb is de online marktleider in Nederland en België binnen de sanitair branche met gegarandeerd de laagste prijs, beste advies en service. Saniweb.nl biedt het grootste online assortiment sanitair en badkamerartikelen van Nederland en België. Zij hebben een mega groot magazijn van waaruit zij aan huis de bestelling verzorgen. De kracht zit in een scherpe prijs, geweldig assortiment, super veilig betalen met PIN of iDeal en de meest betrouwbare levering met eigen chauffeurs.

Merk

Winkels