Cadans wastafel mengkraan laag mat zwart


184.00

Cadans wastafel mengkraan laag mat zwart www.Designtoilet.nl

Artikelnummer: Sanidream117280823 Categorie:

Cadans wastafel mengkraan laag mat zwart

Cadans wastafel mengkraan laag mat zwart
Prachtige eenhendel wastafel mengkraan. Bij deze kraan is gebruik gemaakt van een hoogwaardig keramisch binnenwerk. Door de gebogen uitloop erg prettig in het gebruik.
De Cadans wastafelkraan van Wiesbaden Sanitair is eenvoudig in zijn gebruik door de eenhendel bediening. Hij past uitstekend bij de rest van de Cadans serie kranen van Wiesbaden Sanitair voor uw badkamer of toilet. 
Deze Cadans wastafelkraan is gemaakt van messing en heeft een mat zwarte kleur. Dit maakt het een echte eyecatcher. In combinatie met andere mat zwarte elementen van Wiesbaden Sanitair creëert u een moderne eenheid in uw toiletruimte of badkamer. Deze wastafelkraan kunt u perfect combineren met een meubelwastafel van Wiesbaden Sanitair.

Categorie: kranen

Levertijd: 4 weken

Verzendkosten: 0.00

Extra informatie Cadans wastafel mengkraan laag mat zwart

De Cadans wastafel mengkraan laag mat zwart wordt aangeboden door Sanidream, Klik op Kopen om het product te bestellen

Sanidream.nl biedt een compleet en vooral een uniek assortiment aan op het gebied van badkamer sanitair. Elk van de producten kennen een modern design in combinatie met hoogwaardige materialen van hoge kwaliteit. Bij SaniDream bent u er zeker van dat u sanitair vindt dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Naast het feit dat SaniDream goedkoop sanitair aanbiedt, kunnen zij het sanitair binnen acht werkdagen leveren. De verzendkosten die u hiervoor betaalt verschillen per product. Is uw bestelling toch niet helemaal naar wens, dan kunt u gebruik maken van de veertien dagen retourgarantie.